Toothy

toothFemela
Data nasterii: Februarie 2014
Talie: Medie
Sterilizata

Toothy este o catelusa dintr-o familie care a pacalit sistemul. S-a nascut in Bucuresti langa Casa Poporului. Mamica ei a pacalit hingherii pentru ca si-a ascuns puii intr-o incinta unde o perioada te timp au fost tolerati. Cand au inceput sa misune prin curtea respectiva micutii au fost preluati de noi. Toti sunt bine si nu au nicio problema cu exceptia ei care la un moment dat a facut febra, a inceput sa saliveze si s-a umflat usor la maxilar. A fost tratata si acum e gata sa fie adoptata.

Catelusa este de talie medie, e suspicioasa fata de necunoscuti dar tare dragastoasa cu cei cunoscuti si e cam vorbareata pentru ca este o luptatoare si o invingatoare si stie sa-si ceara drepturile.
Indrazniti s-o adoptati, pentru ca n-o sa va para rau (asta in caz ca nu va deranjeaza latratul excesiv – desi scoasa din acel mediu s-ar putea sa nu mai fie atat de vocala).

Toothy face tot ce-i sta in puteri ca sa atraga atentia, noi ii dam o mana de ajutor asa cum facem cu toti cateii. Restul mai depinde si de voi asa ca va rugam dati SHARE si-n caz ca va incumetati s-o cunoasteti mai intaii sau poate chiar s-o adoptati dati-ne de veste.

Click aici pentru mai multe poze si aici

Contact: asociatia.robi@gmail.com

toothy