Pepi

PepiADOPTATA 

Femela
Data nasterii:
Carnet de sanatate

In timp ce unele pisicute duc o viata minunata, plina de rasfat, altele se descurca cum pot si de multe ori nu se mai descurca deloc. Unele au noroc pentru ca sunt observate de oameni cu suflet care incearca sa le dea o mana de ajutor cand ajung in situatii limita.
Pisicuta din acest album a fost gasita in Pipera cu fractura simfiza mandibulara si probleme grave la un ochi.
Pepi, asa am numit-o pe pisicuta din Pipera, a fost externata si in afara racelii starea ei e buna si speram ca in curand isi va gasi o familie.

Pisicuta si-a revenit complet si-n plus e foarte sociabila si dornica sa capete o familie pe care cu siguranta a avut-o si la care din pacate nu v-a mai ajunge inapoi. Mai mult ca sigur stapanii ei cred ca nu mai este, noi nu avem cum sa-i gasim. Stim doar ca a fost gasita in Pipera si atat. Pepi traieste acum alaturi de 30 de pisicute si nu e foarte incantata de traiul ei chiar daca are asigurate conditii bune si hrana de calitate.

Ii lipseste mult atentia de care are nevoie, atentie pe care din pacate noi nu i-o putem oferi din criza de timp. Stim ca sansele ei de adoptie sunt egale cu zero, dar incercam sa sensibilizam spunandu-i povestea si speram din tot sufletul ca oamenii sa inteleaga ca si ele pisicile care nu mai sunt pui au nevoie de familii, sufera pentru ca nu le au si-i mare pacat sa se risipeasca atata energie pozitiva din pur egoism

Contact: asociatia.robi@gmail.com

Click aici pentru mai multe poze

pepi 2