Marilena Cristian

Fondator si presedinte al Asociatiei Robi din 2001.
“Dupa o zi de munca in adapost cand abia mai stau in picioare de oboseala, ma intreb tot timpul cum se poate ca cineva sa fie zilnic acolo, sa munceasca pe orice vreme, vara, iarna, frig, arsita, zapada, ploaie, pana la epuizare, sa se lupte pentru fiecare animal intalnit in cale, indiferent de problemele zilnice si de sanatate?

De unde izvoresc forta fizica si mentala pentru toate, care este motorul lor? Daruirea, dragostea neconditionata si sacrificiul fara limite pentru animale si cauza lor, acesta e raspunsul. Iar cea care face acest lucru este Marilena Cristian.”

“Pe langa faptul ca este mama tuturor animalutelor de la Robi, pe care le ingrijeste si le iubeste pe fiecare in parte, cunoaste fiecare dintre cei 180 de caini din adapost si stie istoria fiecaruia, pot spune ca este intr-un fel si mama noastra, a voluntarilor Robi. Cred cu tarie ca ne iubeste pe fiecare in parte, chiar si atunci cand ne cearta, o face cu drag. Pentru mine Marilena Cristian este o persoana demna de admiratie.“

„Pentru mine Mari este dovada dedicatiei totale pentru o cauza care pare din ce in ce mai pierduta in tara noastra. Totusi, ea ne indeamna sa credem ca se poate, iar motivul pentru care o cred cu tarie este numarul animalelor din albumul “Codite fericite”, animale carora nimeni nu le-a dat o speranta atunci cand au avut nevoie, in afara de ea. Ea este un exemplu de urmat si cred ca asemenea oameni sunt nestemate ale tarii in care traim astazi.”

voluntarii Robi