Continuam sa sterilizam, dar au nevoie si de adoptie/ foster

DSC07491Astazi o noua pisicuta a fost sterilizata in cadrul programului gratuit de sterilizari al Asociatiei Robi. Aceasta pisicuta are stapani, care o hranesc si o lasa sa intre in casa..si cam atat. 
A facut cateva randuri de pui, unii au ‘disparut’ cand un catel i-a luat in gura si a fugit cu ei, altii pur si simplu nu s-au mai intors acasa. 

Acum la acea locatie sunt 2 pisici mature, un motan muscat de un catel si 3 pui de aproximativ 3 luni, femele.

Acesti pui au Rinotraheita si am avea nevoie de cazare pentru ei. Tratamentul poate fi facut atat la un cabinet cu care colaboram, dar se poate face si acasa. Dat fiind ca tratamentul se face zilnic, nu avem nici o garantie ca ‘stapanii’ il vor administra. Ne puteti ajuta? 

Pisicuta neagra care a fost astazi sterilizata era din nou gestanta. Cand am luat-o cei care le ingrijesc ne-au zis sa nu o mai aducem inapoi pentru ca magazinul unde stau va fi inchis si nu au unde duce atatea pisici. Din pacate nu avem unde sa o cazam, dar speram ca cineva care ne urmareste sa o indrageasca si sa ii ofere o familie.
Pisicuta are o rana nu foarte recenta si nici mare de muscatura unui catel, este plina de paraziti si asa cum se vede in poza, ieseau din ea cand era sub efectul anestezicului si ii curg ochii.
Pisicuta este sociabila si e evident ca nu duce o viata buna, chiar daca are mancare, apa si un acoperis ocazional. Noi o vom deparazita, dar ne este imposibil sa o preluam asa ca astazi se va intoarce ‘acasa’ cand isi va reveni din anestezic.

Daca ne puteti ajuta cu cazarea temporara a puilor bolnavi sau doriti sa adoptati pisicuta neagra, va rugam sa ne contactati la asociatia.robi@gmail.com.

Femela ramasa, cea cu alb, va fi sterilizata dupa ce avem o solutie pentru pui (daca nu dispar si ei, asa cum au disparut fratii lor), pentru ca inca mai sug de la ea (chiar daca nu mai au nevoie de laptele matern). Daca doriti sa o adoptati pe ea, nu ezitati sa ne contactati.

Speram la o minune, ca macar pisicile ramase sa supravietuiasca. Acum 2 saptamani la aceasta familie erau 3 pisici mature, 2 motani si 7 pui. Au ramas 2 pisici mature, un motan si 3 sau 4 pui. Restul au ‘disparut’.

Daca puteti sustine programul de sterilizari va rugam sa nu ezitati. Ne dorim sa vedem cat mai putine animalute chinuite pe strazi si asta e singura solutie:
Asociatia pentru protectia animalelor Robi
CIF 13765439 BCR 2 
Cont RON: BCR 2 RO16RNCB0073049952070001 
Cont EURO: BCR 2 RO05RNCB0073049952070005 
Cont USD: BCR 2 RO32RNCB0073049952070004 
sau prin serviciul online PayPal (disponibil pe www.4animals.ro)