Hiena

HienaFemela
Data nasterii: Iulie- August 2012
Talie: Medie
Sterilizata

Hiena s-a nascut pe un camp alaturi de multe surioare. Pe acel camp au inceput sa se construiasca case care aveau niste curti mari si frumoase. Micutei cersetoare i-ar fi placut sa aibe familia ei, dar din pacate acei oameni nu le doreau acolo, asa ca atunci cand avea numai 6 luni si era un schelet ambulant, si cand mama ei a dat nastere unor noi pui, oamenii din zona au inceput sa aplice diverse tactici sa le vada disparute.

Norocul ei a fost ca in zona a trecut si cineva care nu a putut sa stea nepasator si venea zilnic cu mancare, a incercat sa le faca o casa sa se adaposteasca pentru ca era iarna si frig. Casa a fost mereu distrusa de vecinii binevoitori, asa ca aceasta familie a trebuit sa fie mutata in un loc sigur.

Catelusa este sperioasa dar se poate pune mana pe ea, pentru ca stie ca nu toti oamenii sunt rai, unii au hranit-o si salvat-o. Hiena este puternica, astfel incat o boala care i-a omorat 2 surioare nu a afectat-o chiar daca stateau in acelasi loc. Unii ar zice ca a avut noroc, si noi tindem sa fim de acord. Speram ca norocul ei sa culmineze cu o familie care sa o iubeasca si sa ii acorde timp pana ii castiga increderea.

Click aici pentru mai multe poze

Contact: asociatia.robi@gmail.com

Hiena 2