Voluntarii Robi si caini aflati in pericol de moarte.

Pentru ca nimeni nu s-a gandit sa sterilizeze o catelusa aciuata intr-un cartier de vile, micuta a adus pe lume cel putin doua randuri de pui. Din prima serie au supravietuit 4 pui, trei femele si un mascul. Catelusa are acum inca un rand de pui si anume 5 pui de aproximativ o luna. Din toti acei oameni cu stare niciunul nu a facut nimic ca sa-i fereasca de micuti de gerul cumplit. 
Norocul lor a fost ca o tanara mamica ( o doamna cu copil mic ), i-a vazut si desi distanta pana la casa ei era mai mare de un km, a inceput sa le duca zilnic de mancare si a indraznit sa le improvizeze un culcus. Efortul ei a fost in zadar deoarece doi barbati s-au napustit sa strice culcusul celor mici si sa-i ameninte cu otravirea. Tanara mamica n-a suportat acest gand si ne-a solicitat ajutorul asa ca iata-i pe voluntarii nostri Alina si Mihai, ajutand la mutarea micutilor. Din pacate doi dintre puii marisori nu s-au lasat capturati asa ca va trebui din nou mers in acea locatie pentru a-i prinde mai ales ca toate femele pui care au acum in jur de sase luni sunt gestante. Imaginati-va ce drama ar fi sa mai apara alti pui de la inca trei femele, in conditiile in care nici soarta acestora nu e certa. Au fost mutati din locatia in care li se pusese gand rau dar si in noua locatie ii pasc destule pericole cat timp stau pe domeniul public langa o sosea circulata.
Si toata drama acestor catei se intampla doar pentru ca nimeni nu s-a ostenit sa sterilizeze catelusa. 
Vom steriliza femelele salbaticute cat mai repede cu putinta. Toti puii si mamica lor au insa nevoie sa fie adoptati. Viata pe strada nu-i sigura pentru ei. Daca va place vreunul dintre catei sau vreti sa dati o mana de ajutor in acest caz va rugam sa ne contactati la asociatia.robi@gmail.com. Va vom pune in legatura directa cu femeia cu suflet de aur care n-a ramas nepasatoare la soarta micutilor chiar daca acasa o asteapta un copil mic. 
FELICITARI MAMICO, ITI DORIM TOT BINELE DIN LUME TIE SI FAMILIEI TALE!