Sad o pisicuta in mare nevoie de ajutor

SadPe Sad am preluat-o de ceva timp si speram ca nu va sta mult timp la noi dar ne-am inselat amarnic. Pisicuta este cu siguranta cea mai trista dintre pisicutele preluate de noi de-a lungul timpului. Atitudinea ei este aproape inexplicabila pentru noi. 
Cineva a gasit-o, a gazduit-o o perioada apoi a fost preluata de noi. Sad mananca doar hrana uscata de calitate si rar doar hrana umeda de o anume marca. Nu-si face nevoile la litiera ci doar pe langa, asta insemnand ca sansele ei de adoptie sunt aproape nule.

Dar ce-i mai grav in situatia ei este faptul ca nu are o atitudine de pisica normala ci mai de graba de una BLAZATA. Nu vrea nimic, nu cere sa fie alintata, nu se bucura de nimic, e mereu absenta. Practic pare o pisica total indiferenta la tot ce-i in jurul ei. 

Din partea noastra are parte de toata atentia si are program special de alintat, de plimbat etc. si cu toate acestea rezultatele sunt minuscule in ceea ce priveste starea ei .

Ne gandim ca poate nu-i place la noi si din acest motiv indraznim sa va cerem ajutorul. Daca vreti sa-i dati micutei o sansa chiar in conditiile aratate mai sus ( nu-si face nevoile la litiera ci pe langa) va rugam sa ne contactati la : asociatia.robi@gmail.com.

Daca nu o puteti gazdui dar vreti s-o ajutati ADOPTAND-O VITUAL, va rugam sa ne contactati la : asociatia.robi@gmail.com.