Vesti de la Pufi si Pepsi adoptati acum aproape doi ani.

76682995_3219299724809228_4864632319119458304_oAcum aproape doi ani cineva a abandonat doi pisoi in fata casei noastre. 

Atunci aveau in jur de doua luni. Din fericire pentru ei la doar cinci zile am primit un mesaj simplu in care eram intrebati daca cei doi frati sunt disponibili pentru adoptie.
Erau, asa ca Adriana i-a adoptat pe amandoi. Dupa doi ani de la adoptie iata ce mesaj ne trimite :
„Buna seara,

Va scriu cu drag sa va multumesc pentru toata munca pe care o depuneti pentru a salva animalutele de la o soarta nefericita.

Si de asemenea, sa va multumesc si ca mi-ati oferit ocazia sa devin mamica pentru doi pisici minunati, cei de aici (Pufi si Pepsi).

Au fost foarte speriati la inceput, Pufi (ea) s-a acomodat mai usor cu mine, dar cu Pepsi (el) am avut o perioada de mai bine de un an de negocieri pana i-am castigat increderea si s-a lasat mangaiat.
Acum ma intampina amandoi seara cand vin acasa, iar Pepsi se simte comfortabil sa sara in bratele mele cand vrea sa fie mangaiat 🙂

Au trecut aproape 2 ani de cand i-am adoptat si imi sunt mai dragi pe zi ce trece!

Va doresc multa sanatate si energie sa continuati munca aceasta prin care ajutati atatea suflete (si ale animalutelor, si ale noastre)!
Cu drag,
Adriana”

De obicei primim doar reprosuri si cateodata si amenintari pentru ca nu putem face mai mult decat facem sau pentru ca unii considera ca nu facem bine ce facem.
Mesaje de multumire primim rar si doar ele ne dau puterea sa continuam.
Va multumim dragi adoptatori, pentru fiecare veste fie buna sau rea, despre animalele adoptate de la noi.