Stevie si lumea intunericului.

Stevie este victima unui „om” sau poate a mai multora ( asteptam ca POLITIA sa elucideze cazul lui) care s-a/au dovedit a fi de o cruzime fara margini. Dati click aici ca sa vedeti ce a patit catelusul.

Micutul se impaca greu cu brusca lui stare de NEVAZATOR. Organismul refuza sa-l ajute. Mananca selectiv si azi e ok., dar maine vomita si e apatic. Hematomul de pe cap inca ii creeaza probleme si starile lui sunt cand mai bune cand mai proaste. 
Acum este inca internat la City-Vet si primeste toata atentia,tratamentul si dragostea de care n-a avut parte probabil pana sa fie descoperit in jalnica lui situatie. Pentru ca si-a scos firele de la ochi a trebuit sa fie bandajat. Si mustele pot fi o problema in cazul lui asa ca bandajarea ochilor s-a impus de la sine.
Am fost impresionati de numarul mare de sustinatori ai lui Stevie si le multumim din suflet tuturor celor care au donat pentru el cat si celor care au avut un gand de incurajare sau si-au exprimat dorinta de a-l adopta. Precizam ca pana la adoptia lui Stevie pare sa fie din nefericire un drum lung si anevoios si pana la stabilizarea lui este EXCLUS sa-l incredintam cuiva.

Vom lua in consideratie ofertele pentru adoptie DOAR DUPA CE STAREA SANATATII LUI STEVIE VA FI STABILA.
Pana atunci va reamintim conturile in care puteti dona pentru a-l sustine pe Stevie:
Asociatia pentru protectia animalelor Robi
CIF 13765439 BCR 2 
Cont RON: BCR 2 RO16RNCB0073049952070001 
Cont EURO: BCR 2 RO05RNCB0073049952070005 
Cont USD: BCR 2 RO32RNCB0073049952070004 
sau prin serviciul online PayPal (disponibil pe www.4animals.ro )

In oricare alt cont veti dona pentru Stevie trebuie sa stiti ca banii nu vor ajunge la el pentru ca Stevie este in grija Asociatiei pentru protectia animalelor Robi si singurele conturi in care donatiile dv. vor ajunge la el sunt cele de mai sus.

Am fost informati ca in afara tarii se strang bani pt el. E degradant ce se intampla si e greu de inteles ca oamenii se pot ocupa si cu asa ceva. Vom reveni cu precizari despre acest aspect pentru ca noi consideram normal sa ne informam sustinatorii si despre pericolul de a trimite ajutoare prin intermediari de care noi nu avem habar.

Multumim inca o data sustinatorilor actiunilor Asociatiei Robi.