Poveste trista cu final fericit.

aurasDe fapt acum vom vorbi despre doua povesti, aceea a unui motanel si a unei tinere doamne medic vetrinar in cautare de lucru.

Motanelul Auras – asa l-am numit noi- a fost preluat deAsociatia pentru protectia animalelor Robi si internat la City Vet. Povestea lui v-o spune chiar Larentiu cel care ne-a solicitat ajutor pentru el.
„povestea lui (pentru ca trebuie sa aiba o poveste) este ca a fost aruncat din casa pe cand avea 2-3 luni si a supravietuit ascunzandu-se in ghena din spatele blocului. Norocul lui a fost ca femeia de serviciu a avut grija de el si i-a dat sa manance resturi de mancare. Cu toate necazurile, el a ramas un pisic foarte prietenos cu oamenii, iesind in intampinarea lor de fiecare data cand ieseau din scara blocului. Cand a venit iarna, i-a fost facuta o casuta de carton in care sa se adaposteasca, dar niste oameni rai i-au stricat-o, asa ca el a stat in frig pe scarile blocului si a racit destul de rau, pana cand a fost salvat si adus la clinica”

O data ajuns la CIty Vet, motanelul a fost placut de Cristina o tanara doamna medic veterinar in cautare de lucru. Cristina s-a dus la mai multe clinici solicitand de lucru dar nu a avut noroc. Pentru ca la City Vet i-a placut foarte mult s-a hotarat sa dea o mana de ajutor benevol. Aceasta este ce-a de-a doua poveste de asta data trista, a oamenilor care dupa ce absolv o facultate nu-si pot gasi de lucru in Romania.
Ii multumim Cristinei pentru adoptia motanelului Auras si-i dorim din tot sufletul sa-si gaseasca cat mai curand de lucru pe masura sufletului ei.