Noutati de la Hercule

herculeAu fost acum 5 luni 4 pui amarati, cu ciuperca, orfani la doar o luna, dar si norocosi. Ei au gasit un om care sa ii ingrijeasca si sa ii faca pisoi adevarati. S-au insanatosit, si au uimit lumea prin frumusete.
In povestea de astazi vi-l prezentam pe unul botezat Hercule, dar care datorita personalitatii sale a ajuns sa fie un Klaus vorbaret. Creste pe zi ce trece chiar daca nu are nici macar un an, deja a ajuns la marimea unor pisoi adulti. Posesoarea acestui exemplar incredibil ne transmite cateva informatii din viata plina de culoare:
‘A crescut mult in cateva luni si a inceput sa-i intreaca si pe motanii mei adulti de la tara. „Vorbeste” toata ziua, anuntandu-ne cu miorlaituri cand nu-i convine ceva. Si pentru fiecare lucru are alt ton asa ca am ajuns sa comunicam foarte eficient. :)) In afara de hrana lui obisnuita, ii place sa manance din mancarea noastra, dar doar daca i-o aruncam in aer penrtru ca ii place sa se joace cu ea inainte sa o manance, ca un adevarat pradator! E mare campion la prins muste, toata vara nu am mai avut grija lor pt ca se ocupa el de toate.
La vreo luna dupa ce l-am luat, a descoperit codita! A inceput sa ii suga varful si de atunci nu s-a mai lasat de ea. Se aseaza la mine in brate, ma maseaza pe burta asa cum ar fi facut cu mamica lui si apoi adoarme cu codita in gura. E o dulceata :))’
Din seria de pisoi norocosi numai unul nu s-a gasit familie, Dio cel iubitor. https://plus.google.com/photos/108271867134654754342/albums/6021061333772051329 Dar speranta moare ultima.
 Unde dragoste nu e, nimic nu e. Va sugeream sa adoptati macar 2 pisicute, sa aibe si ele companie. Bucuria va fi dubla.