NOUA CATELUSI LASATI IN VOIA SORTII.

Noua catelusi au fost luati de langa mama lor, dusi intr-o cutie pe un camp, lasati in plin soare si in grija Domnului. Cu siguranta micutii n-au pacate asa ca cineva acolo sus a avut grija de ei. Cineva i-a gasit pe camp si ne-a solicitat ajutorul. Daca micutii n-ar fi fost gasiti de acea persoana s-ar fi stins probabil in chinuri groznice, cativa dintre ei fiind deshidratati si un pas de insolatie.

Cand i-am preluat erau deja la capatul puterilor.

Cei noua catelusi au fost preluati de Asociatia pentru protectia animalelor Robi si cazati temporar in curtea unui voluntar. Azi au primit probabil prima masa din viata lor, si pentru cateva ore vor dormi linistiti. Probabil din cateva in cateva ore voluntarul nostru va fi nevoit sa se trezeasca si sa-i hraneasca asta in timp ce BESTIA de om care i-a abandonat va dormi linistit pentru ca a scapat de o problema. Noi ii dorim sa aibe atatea cosmaruri incat sa inteleaga ca e cazul sa-si sterilizeze catelusa si sa nu-si mai rezolve problemele aruncandu-le in spinarea altora.
Dupa cum va spuneam in acest ritm vom claca si noi si nu ne pare rau de viata noastra ci doar de a lor pentru nu-i vom mai putea ajuta.
In caz ca va hotarati sa ne sustineti si sa-i ajutati pe micutii lasati in voia sortii o puteti face donand in contul :

Asociatia pentru protectia animalelor Robi
CIF 13765439 BCR 2

Cont RON: RO16RNCB0073049952070001
Cont EURO: RO05RNCB0073049952070005
Cont USD: RO32RNCB0073049952070004
Cod SWIFT: RNCBROBU
sau prin serviciul online PayPal (disponibil pe www.4animals.ro )
Va multumim inca o data pentru ajutorul dat animalutelor de care ne ocupam.