Minnie – pentru adoptie

Nu stiu cati dintre voi v-o mai aduceti aminte pe Minnie, una dintre cele trei sugare gasite anul trecut in padurea Baneasa, dar daca aveti nevoie de o reimprospatare va puteti uita aici.

Ei bine, povestea revine in centrul atentiei, nu la sectiune Codite fericite, asa cum speram, ci din dorinta de a-i gasi un stapan responsabil.

Minnie a fost adoptata la varsta de 5 saptamani, cand era doar un pumn de catel, foarte jucaus si pufos. Lunile au trecut, Minnie a crescut, iar stapanii si-au dat seama, intr-un final, ca nu se pot descurca cu un caine. Astfel ca, dupa 5 luni de adoptie in care lui Minnie nu i-a lipsit nimic, a trebuit sa o ducem in adapost. Este extrem de trista si se acomodeaza foarte greu aici. Nu intelege de ce cei pe care ii iubea au ales sa renunte la ea.

Suntem perfect constienti ca sansele ei de adoptie au scazut cu mult fata de cand era pui…dar avem o promisiune pe care trebuie sa o ducem la capat – gasirea unui stapan care sa o pretuiasca si sa o iubeasca asa cum merita.

Minnie are acum 6 luni, este deparazitata si vaccinata, iar in aceasta saptamana va fi sterilizata. Stie sa mearga in lesa, este obisnuita cu viata de apartament si tanjeste dupa fiecare mangaiere. 

Este de talie medie/mare.

Pentru mai multe detalii, nu ezitati sa ne scrieti pe asociatia.robi@gmail.com