Caz special. Margo si viata ei de caine

margoIntr-un Bucuresti in care se abandoneaza zilnic animale si unde nepasarea atinge cote alarmante, primim multe telefoane si mesaje cu cereri de ajutor pentru animale ranite, bolnave sau care au nevoie de un loc unde sa stea. Din pacate nu putem sa le preluam pe toate, dar incercam sa ajutam pe cat posibil fiecare caz.

Aseara am primim un telefon de la o domnisoara care tocmai iesise de la gura de metrou Politehnica unde a vazut o catelusa care tremura, si langa care se aflau niste tineri care se gandeau sa se distreze lovindu-o. Catelusa avea o rana la spate si probleme cu un picior din ce am inteles, asa ca ne-am dus dupa ea.
Pe langa faptul ca a scapat de o bataie ieri, a avut norocul sa fie preluata de noi. Catelusa pe care am gasit-o refugiata sub o masina, pare sa aibe o tumoare sticker si labuta din fata rupta. Doamna aceasta a primit numele de Margo si a avut parte de un transport clasa 1. Nu a dorit sa stea pe presul de la picioare si s-a urcat pe scaunul din dreapta. A stat cuminte, nu a deranjat soferul si din cand in cand se mai uita pe geam. 

Nu intelegem cum unii pot fi asa cruzi cu un animal bland si iubitor cum e Margo, dar speam ca de acum inainte viata ei sa se schimbe pe zi ce trece in bine. Astazi catelusa a fost internata la Clinica Domnului doctor Bercaru unde va fi diagnosticata. Va vom tine la curent cu starea ei. 

Pentru a putea sa ajutam aceste cazuri speciale, avem nevoie de sustinerea voastra. Daca puteti sa ne ajutati sa achitam facturile si sa ne continuam activitatea va rugam sa donati in unul din conturile de mai jos:
Asociatia pentru protectia animalelor Robi
CIF 13765439 BCR 2 
Cont RON: RO16RNCB0073049952070001 
Cont EURO: RO05RNCB0073049952070005 
Cont USD: RO32RNCB0073049952070004 
Cod SWIFT: RNCBROBU
sau prin serviciul online PayPal (disponibil pe www.4animals.ro)
Impreuna putem ajuta mai multe animale. Multumim pentru sustinere.