Caz special. Cora are nevoie de ajutor.

coraAzi dimineata am primit o solicitare de ajutor :
„Buna dimineata,
Va scriu pentru a va cere ajutorul cu privire la un catelus (nu cred ca are mai mult de 4 luni) lovit, banuiesc, de o masina, care nu se poate deplasa.
Este in statia de ratb vis-a-vis de Penitenciarul Rahova, pe Sos Alexandriei. 
Am constatat ca este lovit la picioarele din spate, nu se poate deplasa, dar cere oricarei persoane care trece pe langa el ajutor, schelelaind.
Mi s-a rupt sufletul ca nu l-am putut ajuta, nici macar cu ceva de mancare.
Va rog, daca puteti, salvati-l!”

Desigur nu vom afla vreodata cine a accidentat-o, cine a pus-o pe trotuar langa un copac unde erau multe mizerii si nici de ce NIMENI nu i-a acordat ajutor. Catelusa a plans ore in sir si a cerut ajutor dar se pare ca romanii au capatat doua handicapuri majore : sunt surzi si orbi cand e vorba de nevoile altor fapturi.

Catelusa a fost preluata tot azi de Asociatia pentru protectia animalelor Robi, a primit deja primele ingrijiri medicale la City Vet urmand ca maine sa i se faca radiografii. Cora pare a avea coloana rupta si asta poate insemna o mare problema pentru viitorul ei. Maine vom vedea ce sanse are micuta.
Deocamdata Cora are nevoie de sustinere financiara si in caz ca doriti s-o ajutati va reamintim conturile in care puteti dona:
Asociatia pentru protectia animalelor Robi
CIF 13765439 BCR 2 
Cont RON: RO16RNCB0073049952070001 
Cont EURO: RO05RNCB0073049952070005 
Cont USD: RO32RNCB0073049952070004 
Cod SWIFT: RNCBROBU
sau prin serviciul online PayPal (disponibil pe www.4animals.ro)
sau directinand 2% din impozitul pe venit.
Va multumim inca o data pentru ajutorul dat animalutelor de care ne ocupam.