Bland are nevoie de voi

Inca nu ne-am dumirit cum sta treaba cu sufletul, cu compasiunea, cu grija fata de fapturile nevinovate ajunse pe mana oamenilor.

Cineva a abandonat un caine caruia candva i-au fost amputate parti din membrele posterioare. Nu-i stim povestea de pana in momentul gasirii lui. Un om cu suflet bun, l-a hranit in cele cateva zile de cand l-a gasit, i-a pus o paturica si a inceput sa dea telefoane.

Asa a ajuns cainele in grija noastra. Despre trecutul lui nu stim inca nimic, dar tare-am vrea sa stim, asa ca daca cineva il recunoaste si ii stie povestea e rugat sa ne contacteze la : asociatia.robi@gmail.com

Va putem insa spune care e situatia actuala. Cainele de o sensibilitate si incredere in oameni, iesita din comun, se deplaseaza doar pe membrele din fata, are urme de zgarda la gat si pare sa fi avut o viata buna pana la momentul abandonului.

Acum e internat la Clinica Dr Bercaru unde va ramane pentru castrare (probleme de sanatate nu pare sa aiba, dar vom vedea daca ceva nu e in regula). Bland, asa il vom numi pentru ca este incredibil de bland, a mancat si apoi a baut foarte multa apa dupa cum vedeti.

Vom reveni saptamana viitoare cu noutati despre Bland.
Pana atunci va rugam sa nu uitati ca ne puteti sustine activitatea donand in conturile asociatiei sau sponsorizandu-ne cu 20% din impozitul pe profit in caz ca aveti o firma profitabila si nu ati directionat intreaga suma.

Asociatia pentru protectia animalelor Robi
CIF 13765439
Banca : BCR 2
Cont RON : RO16RNCB0073049952070001
Cont EURO: RO05RNCB0073049952070005
Cont USD : RO32RNCB0073049952070004
Cod SWIFT: RNCBROBU
sau prin serviciul online PayPal (disponibil pe www.4animals.ro )
Nu uitati ca puteti ajuta si directionand cei 3,5% pentru asociatia noastra.
De asemenea ne puteti sponsoriza cu 20% din impozitul pe profit anual datorat in caz ca aveti o firma profitabila, suma care se scade din impozit.
Va multumim inca o data pentru ajutorul dat animalutelor de care ne ocupam.
Si ce e mai important, e faptul ca Bland are nevoie de o familie asa ca va rugam dati SHARE povestii lui.