„Ce se naste din pisica soareci mananca”

48371695_2412006148871927_6220577799686586368_oSe numeste Lisa Benes si este nepoata unei membre fondatoare a Asociatiei Robi. Bunica ei si-a dedicat ultima parte a vietii incercand sa schimbe soarta animalelor fara stapan. Din pacate o boala cumplita i-a curmat zilele si iata ca dupa cativa ani nepoata ei Lisa ii calca pe urme. Are multa compasiune pentru animale, face si ea tot ce-i sta inputeri sa le ajute si zilele trecute a organizat un eveniment in acest sens.

Azi pe inserat patru tineri minunati au venit la sediul asociatiei aducand ceea ce au reusit sa stranga din donatii ca hrana si suma de 400 lei la evenimentul organizat de ei.

Pentru noi gestul lor inseamna ajutor si speranta. Speranta ca lucrurile se vor schimba, oricat ar dura, inseamna viitor bun pentru ei si tot ce-i inconjoara, inseamna ca „nu mor caii cand vor cainii”, inseamna ca inca putem spera.

Bravo tineri minunati, tineti-o tot asa si poate intr-un final pe care-l dorim cat mai rapid, tara asta isi va gasi calea, linistea si maretia.
Va multumim din suflet pentru ajutor si va dorim sa aveti parte de o viata minunata.