Felicitari SPIRU HARET! La cat mai multe astfel de actiuni.

Cu siguranta pentru multi dintre prietenii/sustinatorii nostri nu este o surpriza faptul ca de mult timp avem o relatie speciala cu medicii de la Facultatea de Medicina Veterinara Spiru Haret. Cum a inceput acesta relatie?


Simplu. Ne-am cunoscut, am vorbit ne-am impartasit opiniile, si echipa Bercaru adica dr Bercaru Nicolae, dr Anca Cioran si desigur colaboratorii lor ( nu-l uitam pe Catalin vesnic la datorie) a hotarat sa ajute Asociatia Robi castrandu-ne GRATUIT caini si pisici aflati in custodia noastra sau proveniti din cazuri speciale in care ni se solicita ajutor. 

Dar iata ca fapta lor minunata si fara de egal, a luat amploare si asa a aparut o noua initiativa de asta data a Facultatii Spiru Haret si anume aceea de a da o mana de ajutor animalelor fara stapan in sensul adoptiei lor.

Azi a fost prima incercare de acest gen. Chiar daca vremea n-a tinut cu noi si rezultatul a fost departe de cel scontat, suntem optimisti ca data viitoare va fi mai bine. Azi am avut bucuria sa fim vizitati de cateva persoane dragi sufletului nostru. O doamna pe care o asteptam si duminica viitoare si Razvan pe care il cunoasteti deja de la un eveniment petrecut deja.
Cine e Razvan?
„Razvan este unul din prietenii Robi care au inteles ca o imagine buna face cat o mie de cuvinte. Astfel ca, inarmat cu camera de filmat, ceva rabdare si multa dragoste de animale a creat un mic filmulet in cadrul evenimentului din gradina Icoanei.

Si pentru ca privirile personajelor principale i-au ramas in suflet, Razvan a facut o colecta in randul colegilor de serviciu si a mai cumparat o serie de conserve pentru protejatii nostri. Mai mult chiar, auzind cate talente nedescoprite avem la adapost, s-a hotarat saa vina in weekendul viitor si sa vada cu ochii lui. Ce-o sa iasa, o sa vedem abia peste 2 saptamani. Pana atunci ii multumim din suflet pentru tot!”

Concluzia este una singura. Doar in echipa putem avea mai multe realizari. Cu cat suntem mai multi cu atat vom reusi mai multe.
Multumim Spiru Haret, multumim dragi prieteni.
Doar cu ajutorul vostru putem muta muntii din loc.