Bilant la Sofisticat (8-9 martie 2014)

sofisticatDragi prieteni, Expozitia Felina Sofisticat s-a incheiat deja de cateva zile. N-am apucat sa va povestim, dar nu pentru ca am dormit, ci pentru ca am vrut sa vedem cum se adapteaza pisicutele noastre care au avut sansa de a fi adoptate. Ei bine, dupa cum va spune si mititica neagra din poze, deja sunt stapane pe noile lor case! Nu stim voua cum vi se par pozele, insa pe noi ne ung pe suflet. 

Le multumim din suflet dragei noastre Candice si organizatorilor de la Sofisticat pentru ca ne-au gazduit si de data aceasta, acordand o sansa si pisicutelor salvate de noi. Multumim si Royal Canin pentru kiturile de adoptie pe care le-au oferit celor care au adoptat de la noi. 

In cele doua zile de expozitie au fost adoptate patru dintre pisici, in plus, am stat de vorba cu muti oameni care s-au oprit la standul nostru, unii prieteni vechi, care ne urmaresc de mult activitatea, altii noi, pe care speram sa-i avem alaturi inca multa vreme de acum incolo. Sa ne vedem cu bine la urmatoarea expozitie : )