A fost editia 17 a evenimentului Robi la Hornbach Berceni

70149955_3009902055748997_8525464663280844800_oSambata trecuta am fost din nou prezenti la Hornbach Berceni, unde am venit ca de fiecare data insotiti de cativa pisoi si catei carora speram sa le gasim stapani buni.

Si minunea s-a intamplat, Pina Colada si Michelada doua dintre pisicutele din aceasta poveste au fost adoptate.
Iata ca munca noastra nu e in zadar si asta ne da puterea sa continuam. Au fost si editii in care niciun animal nu si-a gasit familia, au fost si editii in care animale despre care nu credeam ca vor fi adoptate, au fost adoptate si au adus odata cu adoptia lor bucurie si implinire celor care au decis sa le ia acasa.

Am primit ajutor pentru animalele aflate in grija noastra, unii ne ajuta altii ne ponegresc si au convingerea ca facem asta doar pentru bani (asta-i optica la general vorbind despre orice activitate bazata pe empatie, compasiune, normal, ca doar asa-i la noi, nimeni nu face nimic daca nu are si-un castig dupa cum gandesc cei mai multi).

Inghitim reprosurile asa cum am facut-o mereu, incercam sa luam doar partea pozitiva, asa cum am facut-o mereu si pentru asta le multumim din toata inima celor care ne cunosc activitatea, ne sustin munca si o respecta si mai ales voluntarilor fara de care niciun astfel de eveniment nu ar fi posibil.
In concluzie, va multumim oameni buni pentru ca existati si ajutati sufletele nevinovate sa aibe o viata mai buna.