Dio

dioMascul
Data nasterii: 22-28 Martie 2014
Carnet de sanatate
Castrat

Dio este un motanel care a ramas fara mama la aproximativ 2 saptamani. A fost crescut de catre cei care o ingrijeau pe mama lui pana cand la o luna a ajuns la noi. Avea ciuperca si era destul de afectat, mai ales in comparatie cu fratii sai mai mari. A fost tratat si acum i-a crescut si blanita la loc si credem ca e cuceritor si pregatit sa mearga acasa.
Lui Dio ii place sa vina sa doarma pe langa gat, se uita curios la ochi cum se deschid si inchid.. ce mai e si asta? Ii place sa se joace cu codita din dotare si cand spatiul e suficient de mic cat sa o vada cand ia curba..incepe petrecerea.
De cand a aflat ca toti fratii pleaca la casa lor, a inceput sa manance mai mult si nu mai e dornic sa imparta asa mult.. pai, sa fie si el mare si voinic. Isi pune labutele pe mancare sa nu mai aiba nimeni loc langa el, indiferent ca e vorba e un frate sau de un motan adult.
Se intelege cu alte pisici si ii place sa se duca sa fie rasfatat de ele, adica spalat, tinut si iubit. Acest mic pirat spera sa va fure inimile.. de asta si-a pus si peticul negru pe un ochi.

Click aici pentru mai multe poze

Contact: asociatia.robi@gmail.com

dio 2