Ana (Taciunita)

ADOPTATA 
Femela
Data nasterii Martie 2020
Sterilizata

Povestea Anei a inceput cu ghinion:

Taciunita asta o fi ghinionista sau norocoasa?
Cine este Taciunita?
Este o pisicuta foarte mica, lovita de o masina. Un om cu respect fata de animale a fost martor la accident, a luat-o dupa ce a fost lovita de masina si a pus-o in spatiul verde dupa ce s-a convins ca se poate deplasa si ca n-a avut avarii mari. Spera sa ajunga langa mamica ei si fratiori, doar ca ceva l-a indemnat sa verifice dimineata daca pisicuta a ajuns inapoi la casa ei.
Din nefericire sau poate din noroc, Taciunita era in acelasi loc in care a lasat-o asa ca domnul iubitor de animale a decis s-o ajute. Nu putea s-o ia acasa pentru ca are alte animale asa ca a inceput sa dea telefoane.
A sunat si la noi si am acceptat s-o primim. Pentru ca in acel moment trebuia sa plec la adapost, era duminica si medicii cu, care colaboram au clinicile inchise, l-am rugat sa duca pisicuta la un control inainte de a o aduce la mine. Si asta a si facut. Pisicuta avea o labuta rupta care a fost pusa in ghips si doua taieturi pe cap care au fost cusute. Cheltuielile au fost suportate de salvatorul ei, urmand ca noi sa-i continuam tratamentul si s-o intretinem pana la adoptie.

Mai multe poze puteti vizualiza aici ,  aiciaici si aici.

Dar s-a incheiat cu noroc, pentru ca Ana a fost adoptata la aproape un an de la salvarea ei.