Obi

ADOPTAT VIRTUAL de Alina C, Simona Thelen

Mascul
Data nasterii: 2019
Sterilizat
Diabetic

 

 

Nu demult am primit o solicitare de ajutor pentru un motanel tanar care a avut un accident in urma caruia codita lui a fost rupta. Solicitarea consta in a plati noi interventia chirurgicala pt amputarea coditei.
Asta am facut , motanelul a fost internat la Clinica dr. Bercaru, codita i-a fost amputata si a fost luat in grija de persoana care ne-a solicitat ajutorul.
Cineva l-a adoptat dar l-a returnat, n-am cerut prea multe detalii despre el pentru ca doamna care ne-a cerut ajutor pentru el are prea multe animalute in grija si nu mai face fata situatiei. Cert este ca l-am gasit pe strada si am decis sa-l luam in grija noastra. L-am dus din nou la clinica unde i-au fost facute analize si teste si vestea rea a fost ca Obi are diabet. Situatia lui nu e buna deloc, e internat de ceva timp, e dependent de insulina si hrana diabetic. Altfel este un motanel extrem de iubaret si greu de prins in imagini pentru ca toarce non stop, parca vrea sa ne spuna cat de mult pretuieste viata si vrea sa ne aminteasca asa cum poate el s-o faca, ca si noi ar trebui sa facem la fel.

Mai multe poze vizualizati aici si aici

Cererile de adoptie pentru Obi le asteptam la adresa asociatia.robi@gmail.com