Nicole

nicole faceADOPTATA

Femela
Data nasterii: Martie – Aprilie 2016
Talie: Medie
Carnet de sanatate

Nicole  e o catelusa cuminte si docila care asteapta deja de cateva luni in adapost.

Sunt o catelusa neagra dupa cum vedeti, nu-mi lipseste niciun picior, ochii sunt la locul lor, sunt cuminte si sanatoasa tun si cu toate acestea nimeni nu ma vrea. 

Daca-s fi fost de vreo rasa, ideal mai mica si flocoasa, poate si colorata altfel, sau macar de ar fi dat vreo masina peste mine sa ma ciuntesca un pic, poate as fi starnit mila cuiva si n-as mai fi fost nevoita sa stau tot restul vietii in adapost, dar uite ca n-am avut niciun astfel de „noroc”asa ca ma intreb cu disperare de ce sunt marginalizati cainii sanatosi, de ce oamenii adopta in mod special caini care macar sa se asemene cu cei de rasa sau sa fie loviti de soarta. 
De ce oare sunt adoptati doar cainii care sunt placuti la vedere sau starnesc compasiune? Ce ma sfatuiti sa fac, ca sa ajung sa am si eu familia mea, pentru ca nu-s dispusa nici sa-mi torn bulion in cap ca sa impresionez, nici sa mint sau sa par ceea ce nu sunt. 

Sunt doar o catelusa mica posesoare a unui suflet mare care are mult, foarte mult de oferit si care crede ca undeva exista un om capabil sa vada cat de iubitoare sunt.
Ma gasiti la : asociatia.robi@gmail.com

Click aici pentru mai multe poze si aici

Nicole