Ce simt cainii cand sunt abandonati?

Acum doua zile dupa ce am terminat sa facem cumparaturile pentru catei, langa masina a aparut o catelusa neagra, dornica sa fie mangaiata. Pentru ca cineva de la Metro era in zona am intrebat daca aceasta catelusa e sterilizata si ne-am oferit s-o sterilizam. Am aflat cu aceasta ocazie ca in zadar am steriliza catelusa si am lasa-o inapoi la Metro deoarece asta nu ar feri-o pe micuta sa ajunga la Ecarisaj. Unii dintre vecinii de la Metro, tot o firma au contract cu hingherii si de cate ori apar caini pe acolo, acestia vin si-i iau. Asta am auzit si tot asta va spunem si noi. Vesela catelusa ne-a impresionat cu naivitatea si marea ei incredere in oameni, asa ca nu am vrut s-o dezamagim si am luat-o in adapost, chiar daca asta inseamna sa ne taiem singuri craca de sub noi. Nu mai avem loc pentru niciun caine, nu mai avem putere sa-i ingrijim, nu avem adapostul la care visam pentru ei.

Si cu toate acestea, de parca nu era destul, azi am cazut din nou in pacat.
Cand am plecat de la adopst, am observat o masina care stationa pe drumul catre sosea. Apoi masina a plecat si in locul in care a stationat a ramas o calusa, tot neagra, tot tanara si cu urme de zgarda la gat, asa cum avea si catelusa de la Metro.

Catelusa de azi a fost abandonata chiar in acel moment in care vazusem masina stationata ( era destul de mare distanta asa ca din pacate, n-am reusit sa-i iau numarul si sincer nici nu mi-ar fi trecut prin cap ca din acea masina va fi abandonat un caine ). Cunoastem toti cainii din zona asa ca nu e greu sa identificam un caine nou.

Catelusa de azi are si probleme la labutele posterioare care e posibil sa se datoreze unei alimentatii deficitare.

Cert este ca amandoua au avut stapani, care le-au lasat de izbeliste si carora le dorim sa simta pe pielea lor tot ce au simtit aceaste suflete inocente.

Catelusele se afla acum in adapost si speram ca vom reusi sa gasim pentru ele stapani RESPONSABILI.

Daca doriti sa adoptati vreuna dintre ele va rugam sa ne contactati la asociatia.robi@gmail.com.

Click aici pentru mai multe poze.