Rugati-va pentru viata lui Kay

UPDATE : la cateva ore dupa ce a fost internat.
Micutul a primit ingrijirile medicale necesare starii lui. E lovit grav la cap, se zvarcoleste si isi roteste capul in toate directiile. Nu i se dau prea multe sanse. Vom vedea daca va supravietui. Pana atunci ii tinem pumnii si ii dorim din tot sufletul sa i stabilizeze starea .

O fi oare atat de greu sa fii om ? Acest catelus ceva mai mare decat o pisica a fost accidentat. Cu siguranta cineva a vazut ce s-a intamplat dar n-a facut nimic pentru catel, l-a lasat intr-un colt de maidan gandindu-se ca nu-i treaba lui sa se implice. Zeci de oameni au trecut pe langa el, l-au vazut zvarcolindu-se dar au intors capul si si-au vazut de drum. Alina voluntara noastra s-a oprit si a dat alarma. Nu stim daca e prea tarziu pentru catel tot asa cum nu stim daca ar fi avut vreo sansa mai mare sa supravietuiasca daca n-ar fi fost lasat sa zaca in frig si ar fi fost dus imediat dupa impact la un cabinet veterinar.
Micutul e acum in drum spre vet. E in stare de soc, nu-si coordoneaza miscarile, are un ochi scos din orbita, mai mult ca sigur e hipotemic asa ca are nevoie de toate gandurile voastre bune, ca sa supravietuiasca. 
Rugati-va pentru viata micutului va rugam si tineti-i pumnii.
Cum vom afla noutati vi le vom spune.