Zumzi/Roze dupa cinci ani de la adoptie.

83129519_3421628641243001_6694680474779910144_oIn martie 2014 la doar noua zile dupa ce am preluat o catelusa pe care am numit-o Roze, aceasta a fost adoptata.

Apoi catelusa s-a imbolnavit  dar a avut noroc si a supravietuit cumplitei boli.

Iata ca acum dupa aproape sase ani de la adoptie stapanii ei ne trimit vesti despre ea si pentru ca de cate ori putem sa impartasim vestile cu dv. o facem, priviti ce ne scriu adoptatorii:
„Speram ca nu ne-ati uitat chiar daca au trecut 5 ani, asa cum nici noi nu vom uita niciodata ca dumneavoastra si echipa de la City Vet ati salvat-o.
Zumzi este un catel minunat si iubeste in egala masura oamenii si toate animalutele.
Este vedeta in cartier si o iubeste toata lumea. Prietenii ii mai spun ca alint si „chifteluta” sau „gogosica cu mustati” si este alintata tuturor.
Prietena mea G. (cea care a venit impreuna cu mine la City Vet cand am adoptat pufosenia) si care a terminat medicina veterinara, si-a deschis langa F. o farmacie veterinara …… care evident se cheama „Zumzi Vet”.
Va imbratisam si va asteptam cu mare drag in vizita.”

Ne dorim din tot sufletul sa vizitam animalutele adoptate, doar ca timpul nu ne permite sa facem asta. Ne multumim cu vestile si imaginile primite de la cei care in mod cert ingrijesc animalele asa cum trebuie.
Va multumim din suflet pentru vest si va dorim numai bine.