Civeta la casa ei

Civeta a fost prima pisicuta dintre cele 40, adoptata. Diana ne-a trimis fotografii si vesti despre noua ei prietena. Iata vestile primite:
„Draga noastra Marilena,

Iata-ne ajunse si in a cea de-a patra zi de „viata noua”. 🙂
Civeta se numeste acum Mutritza, mai ales ca i-am spus asa in prima seara, iar deja din a doua zi a fost receptiva numai la acest apelativ. Asa se face ca am rebotezat-o definitiv si, din cate vad, nu regreta deloc.

E un sufletel tare-tare cuminte. De ieri a devenit jucausa si incet-incet s-a instalat cu toate catrafusele in casa ei. Doarme lipita de mine, mananca tot ce-i iese in cale si se face pe zi ce trece din ce in ce mai frumoasa si sanatoasa. Continuam tratamentul impotriva racelii si periajul (i-a cazut teribil de mult par – probabil din cauza hranei de pana acum si a stress-ului) zilnic. Inca miroase destul de puternic, iar din urechi i-au iesit mai multe guguloaie negre, dar cred ca intr-o saptamana vom scapa si de aceste doua probleme. Dupa aceea, voi decide impreuna cu dl. doctor cand ii va face vaccinul.

Saracuta.. pare destul de bine hranita, dar e numai blana si os pe ea. E tare mititica si afectuoasa si cea mai mare bucurie a ei e sa ii povestesc mereu cate ceva si s-o tin in brate. Inca are multe de invatat: sa scrie, sa citeasca, sa fie o buna romanca, sa stie sa primeasca musafirii, sa stie politica si sa fie stapana casei. :)) Asa, ca sa ne invidieze toti. :))

Azi am facut si o donatie in contul Asociatiei, iar in zilele ce vor urma voi face demersurile pentru directionarea celor 2% din impozitul pe venit. 

Deocamdata, nu am foto prea reusite cu Mutritza, dar trimit ce am… Oricum, ea e tot frumoasa, buna, cuminte si delicata. 

Te imbratisam cu mare-mare drag si te admiram pentru daruire si perseverenta.

Ganduri luminate,
Diana & Mutritza” 

Si noi iti multumim Diana pentru fotografii (chiar daca nu sunt foarte reusite) si vesti si de asemenea pentru donatie si intentia de a sustine actiunile noastre. De asta vor beneficia desigur alte animalute aflate in impas.
Ne bucuram cu tot sufletul ca micuta e fericita si ca tu ai o noua prietena care-ti datoreaza viata minunata pe care i-o oferi.