Ce noutati avem despre Odette?

38638961_2160966320642579_311865168864739328_nO cunoasteti pe Odette de cateva luni cand a fost gasita in padure alaturi de fratii sai si era un schelet ambulant. S-a facut o mandrete de fata si cu toate ca a stat la Animax mai bine de o luna, nimeni nu a vrut-o pentru ca era mai timida.

Totusi cineva a vazut in ea un catel special, sensibil si cu bun simt si nu a vrut sa ajunga la adapost unde evolutia nu i-ar fi fost benefica. A ajuns astfel in cazare la o voluntara care mai are si alte animale.
A inceput sa invete unele maniere, sa nu mai faca in casa si ce asteptari sunt de la un catel de apartament. Toate acestea au insemnat multe ore de stat cu ea, scos afara unde inca ii e frica de necunoscuti, rabdare cand facea in casa sau cand a ros cablul de internet si multa iubire. Fara timpul dedicat in educarea unui catel, multa dragoste si rabdare fara numar nu ai cum sa ai rezultate.

Rezultate sunt dar dat fiind ca nu era o casa cu unu-2 animale, voluntara si-a dat seama ca e nevoie de o familie cu mai putine animale si cu mai mult timp liber pentru a investi in continuare in ea. Bineinteles ca in cazul unui catel special ca ea e nevoie de dragoste si rabdare pe masura.
Faptul ca nu ii poti oferi mai mult stiind ca merita si ca poate progresa, iti lasa un gust amar in gura. Stii de asemenea ca ai investit din toate punctele de vedere pentru un catel bun (nu a muscat sau latrat pe cineva) si ca trebuie sa se poata mai mult pentru ea, cea mai cea catelusa – Odette.

Se pare ca rugaciunile ajung undeva pentru ca minunea s-a produs. Nasucul negru a fost placut de Lia si Gabriela care au dorit sa o cunoasca. S-au placut asa ca Odette a inceput o noua calatorie care speram sa o faca sa mearga la pas si sa nu se mai sperie de necunoscuti. In rest e adevarat ca a ros 2 perechi de încălțăminte dar din fericire noua familie a trecut peste lucrurile materiale si au dat mai multa importanta catelusei.
Ma bucur ca mai sunt oameni ca ele si ca si-au asumat un catel special.

La sfarsitul experientei, ce ramane in inima voluntarului? Un gol pt ca s-a daruit unui animalut care acum are o noua familie dar si o bucurie imensa pentru ca Odette in un timp scurt s-a atasat de noua familie. Daca ei ii e bine, nu putem cere nimic in plus.

Aceasta e povestea lui Odette cea norocoasa. Este o poveste plina de bucurii si tristete si cu toate ca nu a fost usor si inca nu e totul perfect, privim cu speranta inainte. Multumesc Lia si Gabriela si sa auzim de bine