Odette

odetteADOPTATA 5 August 2018

Femela
Data nasterii: Noiembrie 2017
Talie: Medie
Sterilizata

Odette face parte din grupul celor cinci catelusi gasiti de noi intr-o padure.

Ea este singura ramasa fara familie poate si pentru ca e putin timida. Din acest motiv momentan e in cazare temporara la apartament. DA, se adapteaza perfect la apartament si dat fiind caracterul ei este de preferat sa stea alaturi de familia sa (cauta mereu compania omului pe care il cunoaste).

Progresele ei se vad treptat: vine cand o chemi, stie comanzile „sezi”, „culcat”, „asteapta”, nu isi face nevoile in casa daca e scoasa cam la 7 ore, vine cu burtica in sus sa fie mangaiata.

La ce mai lucram: sa ignore zgomotele de afara si sa nu ii fie frica de alti oameni (in principal barbati), sa nu mai faca deloc in casa, sa nu mai adune papucii in locul in care sta (nu i-a ros, ci doar umezit si tinut langa ea) si sa nu mai planga cand vrea sa se joace cu pisicile.

Se simte mai in siguranta si in largul ei in casa, lumea de afara a dezamagit-o dar cu toate astea vine mereu sa fie mangaiata si sa te pupe si este un catel cu o energie medie spre scazuta.

Ea are in continuare nevoie de o familie permanenta, pentru ca nu va putea sa stea in cazare foarte mult timp. E un proiect de educare care poate fi finalizat doar de catre familia ei..asa cum e si normal.
Daca vreti sa o cunoasteti trimiteti un e-mail la asociatia.robi@gmail.com.

Click aici pentru mai multe poze

22308883_1951794441559769_7560556042464976183_n