Pinto

Pinto2Mascul
Data nasterii: Decembrie 2013
Talie: Medie
Castrat

Povestea lui Pinto a inceput acum cateva luni. Mama lui a aparut de nicaieri si statea langa o scara de bloc unde, din cand in cand, mai primea cate ceva de mancare. Nimeni nu s-a gandit sa o sterilizeze asa ca a adus pe lume 4 pui frumosi, pe strada extrem de expusa pericolelor.
Pentru ca un locatar a hotarat sa cheme hingherii pentru mica familie, o doamna sufletista i-a adapostatit in casa. Nu ii putea pastra pe toti iar in strada soarta lor ar fi fost doar una tragica, asa ca au ajuns cu totii, mama cu 4 pui, in adapost.

Pinto este un catelus frumusel, lipicios, jucaus si iubitor, mereu primul la alint.

Click aici pentru mai multe poze sau aici

Intre timp unul dintre pui a fost adoptat iar Pinto a avut si el norocul sa fie luat de cineva.

De aici povestea lui devine trista: stapanul lui pur si simplu l-a abandonat iar cineva care l-a gasit ne-a contactat in urma identificarii datelor de pe microcip. Ne intrebam de ce unii oameni isi iau o responsabilitate in maini pe care nu o pot duce.. Cateii au de suferit enorm in urma acestui lucru si ca urmare Pinto sufera ENORM in adapost: pe langa faptul ca a slabit foarte tare din cauza stresului, a si capatat o boala de piele pe care incercam sa o tratam si sa o tinem tot sub control. Tindem sa credem ca se cauzează tot stresului din adăpost.

In alta ordine de idei, Pinto este putin sfios la început, nu stie daca sa se lase mangaiat sau nu, dar odata ce i-ai intrat sub piele devine foarte lipicios si iubitor.

Merita pe cineva al lui. Are vreo sansa?

Contact: asociatia.robi@gmail.com

pinto all