Cei 4 care au speriat.. locatarii

De curand ni s-a semnalat un caz cu niste pisicute care aveau nevoie de cazare sau adoptie. Am fost informati ca oamenii din blocul respectiv au inchis portita prin care se intra la pisicute si intentioneaza sa zideasca si gaura prin care pisicile se adapostesc la subsol (acest subsol pare sa nu fie folosit, pentru ca este inundat).
Asa ca ne-am inarmat cu o capcana, un minciog, cateva pliculete de mancare umeda si ceva rabdare.
Prima pisicuta prinsa a fost cea corcita cu o birmaneza/siameza. Micuta se afla acum la o persoana care a dorit sa ajute oferind cazare temporara pentru micuti. 
Urmatoarea pe lista a fost pisicuta neagra care se afla la un voluntar Robi. 
Din pacate nu am reusit sa prindem si pisicuta tigrata si pe cea gri, dar incercam in curand sa le luam si pe ele. Pisicuta gri a scapat de 2 ori de minciog iar cea tigrata nici nu a mai indraznit sa iasa din boxa.
Pisicuta mama este deosebita. Are foarte multa grija de pui si sigur poate oferi multa dragoste si unui stapan. Daca doriti sa o adoptati sau sa o tineti in cazare temporara trimiteti-ne un e-mail la asociatia.robi@gmail.com 
Pisicuta neagra a fost numita Selene si nu s-a dovedit foarte salbatica. Cand e luata in brate se blocheaza si vrea sa fuga, dar nu ataca si s-a decis sa nu scuipe sau muste. Vom reveni cu informatii noi despre ea. 
Selene va spune noapte buna din brate, ea adormind sub un cearsaf.