Am plecat dupa Maya si ne-am intors cu Mary

De ceva timp in cartierul nostru s-a aciuat o haita de caini, care a fost reclamata de unii cetateni din zona si drept urmare a reclamatiei hingherii au luat-o pe Maya catelusa cartierului care dormea linistita langa casuta ei si care sta in zona de cand era pui adica de multi ani.

Nu-i de mirare ca s-a intamplat asa pentru hingherii nu au niciun fel de discernamant atunci cand vin in prindere, asa ca prind de regula cainii blajini care nu deranjeaza pe nimeni. Cautand-o pe Maya am ajuns in baza din Mihailesti, unde n-am gasit-o in schimb am aflat ca afost luata in adapostul din Uzunu unde intentionam sa mergem saptamana viitoare.

Tot uitandu-ne prin boxe am intalnit atat de multe priviri induiosatoare incat era sa lesinam asa ca n-am putut pleca cu mana goala si am spus da micutei botezata de noi Mary, care ne-a facut o curte teribila. 

Asa ca micuta este acum in custodia noastra, are cam 5/6 luni, e de talie mica, va fi vaccinata si sterilizata si desigur oferita spre adoptie. 
E tare draguta, cumintica si vorbareata si avem convingerea ca asa cum ne-a cucerit pe noi, va va cuceri si pe dumneavoastra. 
Daca va place Mary va rugam contactati-ne la asociatia.robi@gmail.com.