Terry – caz special

terryIn fiecare zi aproape, primim solicitari de ajutor pentru animale aflate mai mult sau mai putin in situatii limita. Azi ne-am pricopsit cu o pisicuta care nu-si poate coordona miscarile si ca atare nu se poate tine pe picioare. Pisicuta a fost prinsa probabil de un pui de catel care a confundat-o cu o jucarie. Joaca a fost fatala pentru puiul de pisica pentru ca i-a fost lezata coloana. 
Pisica e internata la Clinica dr Bercaru unde i s-a facut radiografie si urmeaza sa-i fie facute si alte investigatii si desigur tratamente.

E internata la Clinica dr Bercaru unde primeste tratament si dupa cum vedeti e bine ingrijita. Se poate hrani singura si incearca deja sa se ridice. Speram sa faca progrese si vom reveni cu vesti cand starea ei se va ameliora.

Tineti-i pumnii pentru ca doar o minune o poate aduce in starea de pisica sanatoasa. Ce a patit, doar banuim, cum se va reface nu stim dar ne dorim din tot sufletul sa-si recapete echilibrul. Se straduieste din puteri, vrea sa traiasca si ca sa va convingeti uitati-va aici la un filmulet in care o vedeti ca reuseste sa se hraneasca singura. Tineti-i pumnii va rugam din nou si donati in conturile asociatiei ca sa putem sa ajutam cat mai multe animale.