Reintalnirea celor 2 surioare

Selene s-a reintalnit cu surioara ei duminica. Blonduta noastra pe care am denumit-o Yuki, plangea noaptea si era foarte speriata pentru ca era singurica.
Cele doua pisicute sunt foarte diferite. Selene e mai linistita si prefera sa stea sub pat. Yuki trebuie sa cerceteze toata zona sa vada ce mai gaseste, e foarte curioasa. Si dat fiind ca se iau una dupa cealalata, Selene a inceput sa iasa dupa surioara ei prin camera, Yuki a inceput sa doarma sub pat, chiar daca ar prefera alte zone, cum ar fi in pat.
Poate pentru ca ma cunoaste de mai mult timp, Selene incepe sa toarca cand o mai iau in brate la mangaiat (asta dupa ce o scot de sub pat). Yuki nu ma simte la fel de apropiata, dar mai sta si ea la mangaiat..tot dupa ce o scot de sub pat.
Din fericire, reintalnirea celor 2 surioare a insemnat lucruri benefice pentru ambele. Selene e mai curajoasa si se plimba mai in voie prin camera, Yuki nu mai plange noaptea. Ele ar fi foarte fericite daca ar fi adoptate impreuna, si noi am fi si mai fericiti. Momentan ele sunt inca sperioase, dar cred ca in cateva zile se vor adapta din ce in ce mai mult. Daca vor fi despartite, e posibil ca sa regreseze putin si sa isi simta lipsa una alteia destul de mult.

Si ca sa reintregim si mai mult familia am fost in aceasta seara in speranta ca le vom putea prinde pe cele 2 ramase, si sa luam si pisica mama la sterilizat. Din pacate pisicutele mici nu mai erau si oamenii din zona nu le-au vazut azi (ieri erau). Daca nici maine nu apar cel mai probabil au fost luate de cineva, si speram ca au ajuns in niste case iubitoare. Vom reveni oricum in zona ca sa prindem pisica mama pentru a fi dusa la sterilizat.