Rocky – in cautare de o minune

36616388_2092032077536004_4402297459280183296_nUPDATE 11 Iulie: Rocky din pacate a pierdut lupta pe care o ducea. A fost operat de 2 ori si datorita viermilor care ii rupeau sutura trebuia sa mai fie operat o data. El insa s-a stins in o dimineata pana sa ajunga din nou la vet in jurul orei 6. A fost un suflet bun si iubitor care merita mai mult…
–––––––––––––––––

UPDATE 8 Iulie: Vrem sa va dam vesti bune dar din pacate nu e cazul. Se pare ca viata lui Rocky e un carusel.
Parea sa se simta mai bine si sa fie mai vioi si credeam ca am trecut hopul.. insa asta am descoperit ca avea lichid in burtica. E o posibilitate ca viermii are i-au facut invaginatia sa fi iesit prin cusaturile operatiei in abdomen. 
Daca si maine aduna mult lichid (azi i s-au scos 100 ml din un catel de 2.7kg) e posibil sa fir necesar sa fie operat din nou. Operatiile sunt incredibil de grele pentru acest mic catelus.
Va rugam sa ii fiti alaturi in continuare si sa speram la vesti bune.
––––––––––––––––––––––––-
Update 7 Iulie:
Rocky merge zilnic la vet pentru a se hrani. Dat fiind ca i-au fost operate intestinele nu poate manca nimic solid pana nu se lipesc cat de cat.
Incetul cu incetul pare sa isi revina chiar daca inca plange de durere si sa isi arate firea iubitoare.Inca are nevoie de sustinere financiara pentru ca chiar daca am trecut peste marele hop care ii punea viata in pericol, el inca mai primeste tratament si dupa ce este mai bine ne vom uita si la alte probleme minore cum ar fi cele de piele pe care pare sa le aiba.Rocky lupta cu multa iubire, speram sa fiti alaturi de el in continuare.

–––––––––––––-
UPDATE 6 Iulie:

Urmeaza o noua noapte lunga. Rocky a fost operat si urmatoarele 72 de ore sunt critice. Oare va castiga si aceasta batalie?

Dat fiind ca elimina sange a avut nevoie si de o transfuzie de sange. Costurile zilei de azi sunt 1055 lei, dar merita efortul!

Speram la vesti bune…

Pentru donatii va rugam sa folositi conturile de mai jos

–––––––––––––––––
UPDATE 5 Iulie: V-am prezentat catelusul plin de oua de musca si schilod acum cateva ore cand eram in drum spre veterinar.
El este rezultatul nepasarii si a lipsei unei actiuni imediate. Incercam sa ii oferim o sansa, pe care pana acum nu a avut-o dar starea lui este inca CRITICA.Mai multe detalii despre el:
Are pana la urma in jur de 5 luni si numai 2.6KG!!! este cel mai schilod catel posibil, nu are pic de carne si acest rahitism nu il ajuta in lupta pe care o are de dus.
A fost dus la veterinar cu glicemia de 47 cand minima era 80… pentru ca maine sigur nu ar mai fi trait daca ramanea acolo. Daca manca ceva prin minune, nu scapa de milioanele de oua de muste din care unele s-au trasformat in viermi pana maine (adica ce vedeti cu alb in poze, pentru cei curajosi puteti vedea acest video)
Nu are parvoviroza, lucru care este foarte bun.
Are insa probleme cu intestinele si are nevoie de interventie chirurgicala de urgenta… dar aceasta se poate face doar daca e stabil.Il cheama Rocky pentru ca speram ca va fi ca o piatra.. modificata de apa dar inca puternica.

Vreti sa il ajutati? El are nevoie de ingrijire medicala care costa deci orice ajutor e important, cat si de mult noroc si ganduri bune.

Pentru donatii va rugam sa folositi urmatoarele conturi:
Asociatia pentru protectia animalelor Robi
CIF 13765439

BANCA COMERCIALA ROMANA SA
Cod SWIFT: RNCBROBU
Cod BIC: RNCB
Cont RON: RO16RNCB0073049952070001
Cont EURO: RO05RNCB0073049952070005
Cont USD: RO32RNCB0073049952070004
sau prin serviciul online PayPal disponibil pe site:www.4animals.ro

Voi poate v-ati culcat.. dar micutul Rocky a stat 2-3 ore la vet, a continuat perfuzie si acasa si acum plange de durere…deci noaptea va fi lunga. Sa speram ca va lupta si el alaturi de noi!

––––––––––––––––

Oare va mai avea zile? SHARE va rugam

Un pui de 3 luni slab, nu mananca si plin de oua (poate si larve) de musca sta sa isi dea duhul la Comana. Lumea spune saracul, ii arunca niste mancare si trece mai departe.

Bonus: face sange direct…

Incercam salvarea lui si acum gonim spre veterinar. Va rugam sa il ajutati financiar si cu multe rugaciuni. Are nevoie de un miracol!