Povestea pisicutelor de pe terasa 1Mai

Povestea pisicutelor din acest album a inceput in anul 2009. Am primit la vremea aceea o sesizare referitor la pericolul care se va abate asupra unor pisicute aflate pe terasa unui bloc din Bucuresti zona 1Mai si anume acela de a fi otravite. 


Ajungand la locul cu pricina am constatat ca erau peste 30 de pisici niciuna sterilizata si marea majoritate salbatice. 
Am reusit sa le capturam cu ajutorul capcanei si rand pe rand acestea au fost sterilizate exceptand desigur puii. Marea problema era insa relocarea lor, deoarece la vremea respectiva nu aveam practic o alta locatie in care ele sa fie in siguranta.

Am fost nevoiti sa improvizam ceva pentru ca ele. Asa a aparut ceea ce mai tarziu a devenit o incapere doar a pisicutelor si un spatiu in aer liber destinat tot doar lor.

Puii au fost gazduiti in casele voluntarilor, socializati si oferiti spre adoptie. Chiar in anul respectiv au fost adoptati, BUM, BAM, BEN, SIMI, SID, SYA. Pisicutelor le-a fost destul de greu sa se acomodeze. Unele au devenit in timp indelungat mai increzatoare si acum ne lasa sa le dezmierdam. 
Vom reveni cu detalii despre pisicutele care se afla inca in micul adapost incropit de nevoie si care se cere a fi inbunatatit pentru ca ele sa se simta mai bine.