Idu si Felix doi frati, doua destine

Idu si Felix sunt doi dintre cei cinci pisoi salbatici, capturati intr-o localitate de langa Bucuresti intr-o livada cu pruni.
Patru pui si o pisica tricolora adulta au fost capturati in acea livada. pe primii doi adica pe Idu si Felix a reusit sa-i prinda voluntara noastra care s-a ales din cauza asta cu zgarieturi si muscaturi. 

Toti puii aveau probleme la ochi si desigur au fost tratati pentru asta.

Felix s-a vindecat repede si din pisoi salbatic a devenit un pisoi extrem de sociabil si „suparator” de vorbaret. A fost prezentat pentru adoptie in cadrul evenimentului Gradina cu Artisti desfasurat in parcul Gradina Icoanei, unde spre bucuria noastra a fost indragit si adoptat. 

Pentru Idu soarta a fost potrivnica. Infectia oculara nu a cedat la niciun fel de tratament. Este si acum in tratament si curand unul dintre ochi ii va fi extirpat iar la celalat va suferi o interventie de inlaturare a pleoapei a treia cu speranta ca dupa aceasta interventie va intrezeri ceva cu ochiul care-i va ramane.

Idu se afla in grija noastra si il puteti ajuta donand pentru el in contul:
Asociatia pentru protectia animalelor Robi
CIF 13765439 BCR 2 
Cont RON: BCR 2 RO16RNCB0073049952070001 
Cont EURO: BCR 2 RO05RNCB0073049952070005 
Cont USD: BCR 2 RO32RNCB0073049952070004 
sau prin serviciul online PayPal ( disponibil pe site-ul nostru www.4animals.ro)

dar mai ales adoptandu-l dupa ce starea sanatatii lui va fi stabila si ne referim la problemele legate de ochi, pentru ca altfel Idu este un motanel armonios dezvoltat, frumos, si cu un chef de joaca aproape de cel al pisoilor vazatori. Alearga se joaca cu grija e drept, dar o face. Practic s-a adaptat la viata de pisoi orb.

Ceea ce vedeti la ochisorii lui este unguentul oftalmic.

Daca v-a impresionat povestea lui Idu si v-ati hotarat sa-l adoptati pe acest pisoi lipsit de sansa, va rugam sa ne contactati la asociatia.robi@gmail.com.