Cui ii pasa de el?

52407148_2534869293252278_718414321993908224_oCui ii pasa de el? Nimanui am putea spune tinand cont de lipsa de reactie a autoritatilor privind protectia animalelor.

Dar nu-i asa pentru ca oameni „marunti” lipsiti de putere de decizie, dar cu suflet cat universul, fac tot ce le sta in puteri sa-i ajute atat cat pot.

Frumosul acesta a fost prins la capcana intr-un depozit unde a trait primele luni din viata lui. Are o mamica, inca doi frati care urmeaza sa fie capturati in acelasi mod si a avut alti doi frati care din pacate au fost striviti, fara intentie de motostivuitoare.

Acesta a fost motivul pentru care ne-a fost cerut ajutorul.
Iata-l pe primul motanel capturat, care din fericire nu pare a fi disperat. S-a lasat manevrat dupa ce a fost prins la capcana, n-a dat sa muste, n-a sasait, nu s-a aparat.

Moty, asa l-am numit este doar speriat, acum e la caldura are are tot ce-i trebuie doar ca o perioada va fi tinut intr-un spatiu mic, ca sa invete sa-si faca nevoile la litiera si sa poata fi mangaiat.

Deocamdata refuza sa se hraneasca, n-a baut nici apa, dar avem convingerea ca in curand vom reveni cu vesti bune despre frumosul Moty.

In caz ca va place si veti dori sa-l adoptati dati-ne de veste la : asociati.robi@gmail.com