Cazul din Chitila si nevoile familiei de catelusi.

Cu ceva timp in urma cineva ne-a solicitat ajutorul pentru o mamica si trei pui. Acestia stau langa o strada circulata si sunt in pericol de a fi calcati de masini ne spunea domnul care ne-a solicitat ajutorul. Pentru ca nu mai avem locuri n-am putut sa-i luam in adapost. Micutii insa au facut tot ce-au putut ca sa ajunga in grija noastra mai precis s-au imbolnavit. 

Nor, primul catelus preluat de noi parea sa aiba ambele labute anteriore rupte, deoarece nu se putea sprijini pe ele. Practic se impingea cu labutele posterioare, tarandu-se pe piept. A fost la un pas de eutanasie, dar miraculos , dupa deparazitare micutul doar in cateva zile si-a revenit si a putut sa-si foloseasca labutele in mod normal. Din pacate a facut din nou o cadere si acum e suspect de Parvoviroza. 
De teama ca si fratii lui pot avea aceeasi boala azi am fost si i-am luat atat pe cei doi ramasi cat si pe frumoasa, blanda si vesela lor mamica pe care am dus-o la adapost. 
In drumul catre adapost am avut parte de un nou soc. Un catelandru a fost adus intr-un sac si lasat pe drum. L-am gasit stand infrigurat pe sacul lasat de nemernicul lui stapan. Acum catelandrul si frumoasa mamica din Chitila sunt in adapost si desi locul era necunoscut pentru ei, s-au bucurat pentru ca au inteles ca acolo vor fi protejati.
Am uitat sa va spunem ca tot in dimineata asta, Oana voluntara noastra a mai gasit un catelus pui abandonat, tot pe drumul catre adapost si desigur l-a luat. Puiul va fi gazduit provizoiu de catre o voluntara noua. Deci doar intr-o zi ne-am „pricopsit ” cu cinci caini noi.

Va rugam ajutati-ne sa-i putem trata si intretine pe noii veniti. Puteti dona pentru ei in contul :
Asociatia pentru protectia animalelor Robi
CIF 13765439 BCR 2 
Cont RON: BCR 2 RO16RNCB0073049952070001 
Cont EURO: BCR 2 RO05RNCB0073049952070005 
Cont USD: BCR 2 RO32RNCB0073049952070004 
sau prin serviciul online PayPal (disponibil pe www.4animals.ro)
Va multumim din suflet pentru sustinere.