Snow isi cauta urgent un stapan!

Snow, pe cat este de frumoasa, este o catelusa cu prea putin noroc.

Abandonata la doar o luna de zile, a fost preluata de noi si, frumusica si pufoasa fiind, si-a gasit foarte repede un stapan. Din pacate bucuria noastra a fost de scurta durata, pentru ca stapanul respectiv si-a dat seama dupa trei luni ca este prea comod ca sa o scoata de doua ori pe zi la plimbare, si ii facea mizerie in casa. Asa ca ne-a fost returnata.

A doua oara a fost un pic mai greu sa-i gasim stapani, pentru ca era deja marisoara. Dar la sase luni se parea ca i-a zambit si ei soarta, si a fost adoptata din nou. Tot la apartament, dar nici asta n-a durat. Dupa nici doua luni a fost data mai departe la matusa celei care o adoptase, pentru ca, tot asa, n-avea timp de ea… si a ajuns la curte.

Parea ca totusi s-a terminat totul cu bine. Era ingrijita, hranita destul de bine, avea spatiu de joaca, libertate… pana acum cateva zile cand am primit un telefon. Nici acolo nu mai pot s-o tina, pentru ca matusa respectiva se muta la apartament… si n-are cum s-o ia. Intr-o saptamana trebuie luata de acolo.

Suntem intr-un impas foarte mare. Adapostul nostru este arhiplin, si in plus pentru ea ar fi un mare soc sa fie dusa acolo. La cat de frumoasa e, ar fi si pacat.

Snow are acum un an si jumatate, este vaccinata si sterilizata. Aduce un pic a lup alb, desi e mai mica si mai slabuta.

Snow are nevoie de un stapan responsabil. Daca puteti in sfarsit sa ii oferiti viata care merita, contactati-ne va rugam la asociatia.robi@gmail.com. Daca nu puteti, ajutati-o macar cu un SHARE.

Va multumim.

Click aici pentru mai multe poze.