Rott are nevoie de o familie

Rott a fost abandonat mai mult ca sigur din cauza starii lui de sanatate. Cainele are cancer si din pacate niciun tratament nu-l mai poate ajuta. 
Starea lui generala este inca buna. E un caine vesel, dornic sa fie plimbat, cu o pofta imensa de mancare ( de cand l-am preluat mananca non stop ) si cel putin in acest moment Rott nu trebuie sa fie eutanasiat. Cand va incepe sa se simta rau si sa aiba dureri micutul ghinionist va fi crutat de suferinta. Pana atunci insa ar fi minunat daca ar fi adoptat chiar si pentru cele cateva luni cat o mai avea de trait. 
Ideal ar fi sa fie adoptat de cineva care are si curte si timp sa-l scoata la plimbare. Macar pe ultima suta de metri ar trebui sa aiba parte de dragoste adevarata, de o familie care sa-l ajute sa treaca mai usor peste ceea ce i se intampla.
Daca doriti sa-i inseninati ultimele luni din viata, daca doriti sa-i fiti alaturi in ceea ce-l asteapta daca doriti sa-l faceti sa se simta iubit, daca doriti sa-i dati o ultima sansa in scurta lui viata va rugam sa ne contactati la : asociatia.robi@gmail.com.
In numele lui Rott va multumim anticipat.