Romani TREZITI-VA!!!

albusCine sa fie oare de vina ca oamenii s-au dezumanizat in ultimul hal? Cum pot sa stea unii dintre ei linistiti intr-un mic parc de cartier in timp ce la cativa metri un caine e mancat de viu de viermi si miroase ingrozitor?

Albus catelul ajuns hrana pentru viermi s-a aciuat in acest cartier de vreo sapte ani, vreme in care oamenii l-au rasfatat pana l-au adus in situatia de obez. L-au iubit si acceptat cu totii dar cand Albus a dat de greu o singura persoana dintre sutele de oameni din acel cartier a luat atitudine si a incercat sa faca ceva pentru el. Plangand ne-a sunat sa ne spuna ca pe Albus il bazaie mustele si nu se mai poate ridica asa ca ne-a rugat sa venim sa-i facem o injectie gandindu-se la cea letala care sa-l scape de suferinta. 

Albus a fost luat de noi si dus la City Vet chiar daca programul se terminase deja. Desigur batranul Albus nu a fost eutanasiat ci a fost curatat de viermi si de maine vom vedea daca mai are zile sau nu pentru ca obezul catel are si guta si nu-l mai tin picioarele. 
Gandurile voastre bune il vor ajuta cu siguranta sa supravietuiasca si in caz ca doriti sa ne sustineti activitatea o puteti face donand in contul ;
Asociatia pentru protectia animalelor Robi
CIF 13765439 BCR 2 
Cont RON: BCR 2 RO16RNCB0073049952070001 
Cont EURO: BCR 2 RO05RNCB0073049952070005 
Cont USD: BCR 2 RO32RNCB0073049952070004 
sau prin serviciul online PayPal (disponibil pe www.4animals.ro)
Va multumim inca o data pentru ajutorul dat animalutelor de care ne ocupam.
De asemenea Albus va avea nevoie de o locatie sigura si stapani care sa-l ajute sa-si continue viata cate zile va mai avea. 
Daca il puteti gazdui pe grasutul Albus va rugam sa ne contactati la : asociatia.robi@gmail.com.