Puteam sa ii refuzam Annikai sansa la o viata normala?

Zilnic primim mesaje in care ni se cere ajutorul pentru pisici, catei care au nevoie de o casa, tratament sau orice alt ajutor. Fondurile noastre sunt mai mult decat limitate, practic doar donatiile primite ne ajuta sa avem grija de animalutele salvate pana acum si sa ajutam altele aflate in dificultate. Pe langa aceste animalute carora incercam sa le imbunatatim viata, incercam sa sterilizam cat mai multe animale, pentru ca este singurul mod de a schimba situatia actuala.

In ultima vreme am avut multe cheltuieli (achizitionarea de casute pentru a ne pregati de iarna, operatii de sterilizare sau a unor fracturi etc) si e din ce in ce mai greu sa facem fata la toate. Si totusi cand ni se cere ajutorul pentru o catelusa care a fost lovita cu piciorul si acum are fractura, ce sa facem?

Oamenii care o ingrijeau traiesc in niste case din carton si placaje, nu au apa curenta si muncesc cu ziua pe unde apuca. Chiar si asa au salvat-o din mainile unor rauvoitori care o chinuiau.

Nu au bani sa o opereze si nici conditii ca sa o tina dupa operatie. Pentru ca mititica plangea de durere au dus-o la un cabinet veterinar in speranta ca cei de acolo o vor ajuta cu orice atfel incat sa nu mai sufere. Dat fiind ca nu aveau bani, un doctor sufletist i-a pus o atela si i-a prins-o cat mai bine cu un bandaj. Trebuia sa stea insa cu piciorul nemiscat pentru o luna.
Mititica insa se sprijina in picior si atunci osul mai mult ca sigur se va suda gresit.

Am decis sa o ajutam pentru ca micuta Annika (cum am denumit-o) sa poata sa aiba o viata normala cu 4 picioruse functionale. Este o catelusa de aproximativ 4 luni, tare prietenoasa si blanda.

Avem nevoie de ajutor pentru a achita costurile operatiei si pentru a ii gasi o casa temporara sau definitiva.

Daca puteti sa ne ajutati financiar va rugam sa donati in contul:
Asociatia pentru protectia animalelor Robi
CIF 13765439 BCR 2 
Cont RON: BCR 2 RO16RNCB0073049952070001 
Cont EURO: BCR 2 RO05RNCB0073049952070005 
Cont USD: BCR 2 RO32RNCB0073049952070004 
sau prin serviciul online PayPal (disponibil pe site)

Daca aveti posibilitatea sa o tineti pe micuta dupa operatie sau doriti sa o adoptati va rugam san e trimiteti un e-mail la asociatia.robi@gmail.com .

Multumim pentru sustinere si pentru ajutorul dat.