Pisicuta in 3 labute are nevoie de cazare

URGENT! Solicitam ajutor constand in cazare temporara pentru o pisicuta care va ramane maine in trei labute. Daca o puteti gazdui macar o perioada va rugam sa ne contactati la asociatia.robi@gmail.com

Cititi povestea ei aici:

„Va scriu tot in legatura cu pisica lovita.
Desi veterinarul care a vazut-o acum o luna a spus ca este paralizata, intre timp a reusit sa se ridice pe unul din picioarele …din spate si sa o ia la fuga si sa se ascunda de cate ori incercam sa intru in curtea respectiva sa o prind.

A rezistat pe ninsoare, ascunsa probabil intre niste ziduri, s-a tarat prin zapada si cumva a supravietuit, i-am tot dat de mancare si a inceput sa stea si la mangaiat de cateva zile. Asa ca am reusit sa o prindem luni seara si am dus-o la facultatea de medicina veterinara.

Din pacate piciorul drept nu mai poate fi salvat, are o problema de la nerv, motiv pentru care i-a si ramas in aer, il taraste dupa ea. Este ranita la picior, probabil si de la tarat, insa inteleg de la doctorul care a consultat-o ca acel tesut nu se poate vindeca din cauza ca nu mai simte nimic in piciorul respectiv.

Am lasat-o internata acolo, pentru a ii face antibiotice, mai ales ca nu o pot tine in casa. Ar trebui ca maine sa fie operata pentru amputarea piciorului si probabil ca o voi lasa si maine tot acolo. Cei de la spital spuneau ca se poate descurca foarte bine doar cu trei picioare, nu are nevoie de asistenta speciala.”