Pandemia ne afecteaza grav activitatea

Dragi prieteni ai animalutelor,
suntem si noi intr-un impas major din cauza virusului care ne afecteaza nu doar viata ci si activitatea.  Si animalutele au de suferit, pentru ca activitatile noastre nu se mai mai pot desfasura asa cum se intampla inainte de pandemie.
Va amintiti speram noi, ca din doua in doua saptamani, sambata eram prezenti la Hornbach Berceni unde aduceam si cateva animalute care din cand in cand isi gaseau stapani buni, primeam donatii in bani care ne ajutau sa platim aproape jumatate de luna salariul unuia dintre cei doi angajati ai nostri, (angajati carora din pacate am fost nevoiti sa le micsoram salariile) si de asemenea primeam donatii constand in hrana de calitate care acum ne lipseste foarte mult.
Acum o luna va spuneam ca a avut loc ultimul eveniment Robi la Hornbach Berceni.
Nu a fost necesar sa ne impuna cineva sa facem asta. Am inteles toti ca trebuie sa ne protejam si astfel sa-i protejam si pe altii, ca sa putem ajuta la lupta impotriva Covid-19.

Ne este foarte dor de sustinatorii nostri, speram ca sunt bine toti, si le dorim tuturor oamenilor, fie ei buni sau rai, sanatate. Speram ca cei rai sa devina buni si asta doar pentru ca suntem mereu OPTIMISTI. Regretam moartea celor rapusi de Covid-19 si suntem alaturi de familiile lor. Ceea ce se intampla ne depaseste pe majoritatea dintre noi. Ceea ce parea la inceput o gluma de domeniul filmelor de groaza a devenit o crunta realitate. Speram sa depasim cat mai repede greaua incercare prin care trecem toti si sa ne revedem curand.
Va rugam sa nu ne uitati animalutele. Ele cu siguranta n-au nicio vina pentru tot ce se intampla. La Hornbach Berceni avem un „cos”, boxpalet in care puteti dona hrana pentru catei si pisoi in caz ca aveti drum pe acolo. Altfel ne puteti ajuta donand in conturile asociatiei :
Asociatia pentru protectia animalelor Robi
CIF 13765439
Banca : BCR 2
Cont RON   : RO16RNCB0073049952070001
Cont EURO: RO05RNCB0073049952070005
Cont USD   : RO32RNCB0073049952070004
Cod SWIFT: RNCBROBU
sau prin serviciul online PayPal (disponibil pe www.4animals.ro )
Nu uitati ca puteti ajuta si directionand cei 3,5% pentru asociatia noastra.
De asemenea ne puteti sponsoriza cu 20% din impozitul pe profit anual datorat in caz ca aveti o firma profitabila, suma care se scade din impozit. Mai avem o oportunitate pentru a putea fi ajutati : https://www.paws-hope.com/asociatia-robi/
Va multumim inca o data pentru ajutorul dat animalutelor de care ne ocupam. Speram sa ne revedem curand la Hornbach Berceni.