Aki si nevoile ei.

Povestea ei a inceput cu o solicitare de ajutor.
„Buna ziua!

Va scriu pentru ca nu stiu incotro sa apuc, si am o situatie foarte trista. Am gasit o pisicuta mica, nu pare sa aiba mai mult de o luna, desfigurata – are barbia sfasiata de o rana adanca, arata ca o „a doua gura”.

Poate deschide gura, mieuna si scoate limba, cred ca poate manca, iar rana nu mai sangereaza, dar este murdara, foarte umflata si plina de puroi. Din pacate nu am putut-o lua acasa din cauza familiei, si nici nu am putut-o duce la doctor pentru ingrijiri astazi, a trebuit sa o las unde am gasit-o, dar mi se rupe inima. Aveti un sediu la care as putea sa o aduc? O puteti ajuta?

Va multumesc anticipat!
Adriana

P.S.: Am botezat-o Aki.”

Aki are mai mult de o luna si este este acum in grija noastra. Cand a fost adusa la City Vet, urla de dureri asa ca a fost necesar sa fie anesteziata pentru a fi consultata. Am oscilat intre eutanasie, tinand cont de faptul ca o parte din piele si buza inferioara nu mai sunt iar madibula e rupta si incercarea de a-i da o sansa chiar si asa. Am mers pe varianta ….incercam s-o salvam. 

Asa ca pisicutei i-a fost fixata mandibula si atat cat mai avea din piele i-a fost cusuta.

Asta s-a intamplat ieri pe la pranz. Aseara micuta dupa ce era bine trezita din anestezie, a mancat singura un plic si nu s-a vaitat deloc de dureri. Speram din tot sufletul sa nu apara complicatii si situatia sa evolueze in bine. 

Va rugam tineti-i pumnii frumoasei micute . 

Totodata va rugam sa ne ajutati financiar. ChipIn-ul destinat pisicutelor e aproape gol si ne este din ce in ce mai greu sa ne descurcam atat cu intretinerea celor existente de mult timp in grija noastra cat si cu salvarea altor pisicute aflate in situatii critice si mai ales cu sterilizarea lor. Donati va rugam aici:
http://robi.chipin.com/robis-cats ,
sau in contul :
Asociatia pentru protectia animalelor Robi
CIF 13765439 BCR 2 
Cont RON: BCR 2 RO16RNCB0073049952070001 
Cont EURO: BCR 2 RO05RNCB0073049952070005 
Cont USD: BCR 2 RO32RNCB0073049952070004 
sau prin serviciul online PayPal (disponibil pe site)
Va multumim inca o data pentru ajutorul dat animalutelor de care ne ocupam.