6 pui abandonati au nevoie de cazare sau adoptie!

catei abandonatiAstazi cand am plecat de la adapost am gasit acesti 6 puiuti de catel abandonati pe drumul care leaga adapostul nostru de drumul principal. 
Din pacate aceasta practica barbara de a-ti lasa catelusa gestanta si de a-i lua puii pentru a-i arunca in CAMP se practica la noi cu desavarsire.
Nu este prima data cand oamenii stiind de adapostul nostru ne lasa astfel de catei nevinovati in preajma lui.. efectiv isi paseaza problemele fara nici o remuscare!
Cand va intelege romanul ca trebuie sa isi sterilizeze animalele? Cati astfel de catei sunt aruncati acum in camp si spre deosebire de acestia nu au norocul de a fi vazuti si luati? Cati astfel de catei nevinovati mor acum in camp din cauza ca oamenii sunt nepasatori?
Va rugam daca aveti posibilitatea sa ne ajutati cu preluarea unui micut, sau doi (poate chiar 3 daca aveti curte) sa ne contactati. In adapost sunt prea mici pentru ca sa supravietuiasca si cazarea temporara chiar si pentru 1 luna pana ar face 2 vaccinuri pe care le vom asigura noi ar face minuni si i-ar feri de virusii de afara.
Sunt 4 puiuti de 2 luni si 2 puiuti mai mari de aproximativ 4 luni. Va rugam pentru cazare temporara sau adoptie sa ne contactati la asociatia.robi@gmail.com