2 pufosi au nevoie cazare temporara/ permanenta

Update: 03.11.2012
Fratiorii au fost norocosi ca au fost gasiti, dar din pacate pentru baietel a fost prea tarziu. La veterinar i s-au curatat mai multe infectii cu puroi la nivelul pielii, dar la nivelul gatului si a ganglionilor, din cauza unor muscaturi de rozatoare (sobolani), infectia a fost foarte mare si din cauza aceasta micutul nu putea deschide gurita sa manance.

A fost hranit cu seringa, a stat in perfuzii, i s-au administrat injectii cu antibiotic si anti-inflamator toate fiind in van pentru ca a fost prea tarziu. Fetita este bine, mananca si este vioaie, dar acum a ramas singura.
Am suferit mult dupa pierderea micutului, dar ramane o mica speranta… speram ca fetita (cea alba precum o oita) isi va gasi un stapan iubitor sau macar pe cineva care ar putea sa o gazduiasca temporar pana ii gasim un stapan.

2 catelusi au fost gasiti abandonati in camp. Nu se stie de cand erau acolo, dar e posibil ca unele insecte sau rozatoare sa ii fi muscat, acest lucru provocandu-le o infectie. Acum sunt sub tratament dar au nevoie de un loc unde sa stea. Au aproximativ 2 luni si au blana lunga, Cel alb este fetita, iar cel alb cu negru este baietel.
Cine ii poate tine macar pentru cateva zile e rugat sa trimita un e-mail la asociatia.robi@gmail.com