Vesti de la Sheeba (ex Selene)

SeleneSelene a fost preluata dupa ce am vazut cazul disperat al unor pisicute salbatice, care urmau sa fie blocate in subsolul blocului. Ea si surioara ei Yuki au fost prinse cu un minciog pentru ca erau prea salbaticute.
Dupa 2-3 saptamani de cazare temporara micuta s-a transformat si a devenit foarte iubitoare. Bineinteles ca inca mai sunt momente in care se speria, dar nu erau predominante. 
Intr-o buna zi, actuala stapana si Selene s-au intalnit. Dragostea a fost imediata si a survenit in o adoptie fericita.

Acum Sheeba, este sufletul casei. Stapana sa ne spune ca e foarte jucausa, si ca se joaca cu orice, avand insa o pasiune pentru sosetele de bumbac pe care le fura si le lasa prin casa dupa ce se joaca cu ele..sau le ascunde. Are ea locurile ei unde le ascunde astfel incat se vor gasi in timp 🙂
Pe langa aceste momente in care e ca argintul viu, are momente de tandrete unde nu s-ar deslipi din bratele stapanei.
Pe langa o stapana, micuta a capatat si 2 fratiori, unul care latra si unul care miauna. Pe cel care latra nu l-a placut la inceput, dar acum e iubire mare, astfel incat atunci cand incepe el sa o spele..e ca si cum ar fi facut un dus. Fratiorul care miauna este si el iubit de Sheeba, doar ca lui nu ii convine mereu ca trebuie sa imparta totul cu noua domnisoara.

Viata locatarilor din acel apartament s-a schimbat, s-a colorat cu o pisicuta neagra :). 
Speram ca acest caz sa ii indemne si pe alti oameni sa adopte si sa cazeze pisicute salbaticute, pentru ca tot ce e nevoie e rabdare si dragoste, si ele va vor rasplati inzecit.